Zakazivanje pregleda i snimanja putem onLINE forme

Poštovani posjetioci u okviru web site-a Poliklinike imate mogućnost za tkz. ONLINE ZAKAZIVANJE PREGLEDA ili SNIMANJA.

Putem Web FORME možete zakazati pregled i snimanje, i ujedno i ostvariti popust na ukupnu cijenu pregleda.

Molimo Vas da Formu za zakazivanje ispunite sa svim potrebnim podacima. Posebno je bitno da unesete Vaš kontakt e-mail da bi smo Vam putem njega potvrdili da je pregled zakazan, s tim što je poželjan i vaš kontakt broj telefona putem kojeg Vas možemo takođe obavjestiti o potvrdi zakazanog pregleda ili snimanja kao i o mogućoj promjeni.

Hvala Vam što koristite našu OnLine Formu!

Napomena: Svi Vaši podaci biće korišćeni samo za svrhu evidencije za zakazivanje pregleda i snimanja, te se u druge svrhe neće korstiti.

Za povjerljivost podataka garantuje PF!

***

Posjetioci - pacijenti koji zakažu putem online forme za zakazivanje pregled radiologa (ultrazvuk, rtg, mamografija, osteodenzitometrija) ili hiriršku inter-venciju (urasli nokat, cistapilonidale, fimoza, skidanje bradavica) 7 dana ranije dobijaju 20 % popusta.

Zakazivanjem pregleda radiologa 14 dana ranije ostvarujete 20 % popusta.

Preglede i snimanja možete zakazati putem kontakt telefona Poliklinike, kao i putem onLINE forme uz unos potrebnih podataka koji će biti proslijeđeni Poliklinici i obrađeni od strane osoblja Poliklinike najdalje za period od 5 sati od vremena prijema zahtjeva. Svi podaci koje unesete u obrazac su tajni i do njih može doći samo osoblje poliklinike, a služe isključivo za pružanje što kvalitetnije usluge.

Nakon uvida u Vaš zahtjev za zakazivanje, dobićete pisani odgovor putem e-maila, a ukoliko je potrebno možemo Vas kontaktirati i putem telefona (u slučaju da ste u okviru forme unijeli i Vaš broj telefona).

Molimo Vas da popunite što više traženih podataka, jer ćemo tako Vaš obrazac lakše obraditi, a ako ste već naš pacijent, brže ćemo Vas obraditi kroz našu kartoteku.

 
F O R M A
Ime:
Prezime:
Mjesto:
Pol: ( M / Ž )
Kontakt telefon:
Kontakt e-mail:
Vrsta: ( npr. PREGLED ili SNIMANJE )
Traženi doktor: ( npr. dr. Petar Kavarić )
Zahtjev: ( npr. hitan odgovor ili standardno )
Dodatni opis:
Traženi datum: ( npr. 15.12.2010. ili od 15.12. do 18.12. )
Period: ( npr. prijepodne ili popodne )

Kompletnu formu, sa traženim podacima, možete unijeti u za to predviđena polja. Unos u sva polja nije obavezan. Molimo da podatke unesete sa što većim brojem imputa - podataka.

Svi unijeti podaci biće korišćeni samo za svrhu ZAKAZIVANJA. Za povjerljivost podataka garantuje 'Poliklinika Filipović'.

Nakon ispunjenog i poslanog obrasca, osoblje poliklinike će Vas kontaktirati telefonom i/ili e-mailom kako bi Vas informisali da li je željeni termin slobodan te eventualno dogovorili sa Vama novi termin.